Yasmine verdient alle eer met haar 2 uur durende massage. Ik had deze behandeling een tijd op voorhand gereserveerd en door de drukte op het werk en thuis was ik eigenlijk vergeten wat ik gereserveerd had. Ik dacht een
Gezichtsmassage. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f4/1/16/1f60f.png
Toen ik die avond binnenging waar de behandeling plaats vond zag ik al een stoeltje en voetbad en nog meer klaar staan. En dus vroeg ik wat er me te wachten stond. En het was een
anti stress massage. Relax massage. Amaai wat deed dat deugd en ik was zo relax dat ik eigenlijk geen zin meer had om naar huis te gaan. 
Yasmine heeft die 2 uur in alle rust en kalmte en doorzettingsvermogen mij verwend met voetmassage gezichtsmassage handen en rugmassage. En dat voor een heel betaalbare prijs. 
Voor herhaling vatbaar. 


Ik wens Yasmine alle succes verder met wat ze doet. En Thx voor alle behandelingen die ik mocht ervaren. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/fbe/1/16/1f3c6.png
Rika Frere

Onlangs heb ik inderdaad mogen genieten van een LOTUS-behandeling voor het gezicht.
Ik wist niet zo goed wat ik me hierbij mocht voorstellen, maar dat maakte het wel voor mij extra spannend om naar uit te kijken.
De behandeling op zich was zeker een aanrader om alle spanningen van de voorbije dag letterlijk van je gezicht te voelen wegglijden. Zaaaaalig.
De voortdurende nieuwe geuren die je hiervoor gebruikte waren zeker aangenaam en verrassend.
De verwarmde behandelingstafel tijdens een koude herfstdag gaven tegelijkertijd dat tikkeltje extra ontspanning.
Hierbij nog aangepaste achtergrondmuziek en deskundige massagetechnieken mogen de verbeelding van velen verder laten spreken.
Het effect tijdens de behandeling en achteraf is er ééntje dat je lang zou willen bijhouden.
Relaxed en ontspannend waarbij je zou willen dat de tijd op dit moment eventjes mag stilstaan.

Veronique Vandenberghe

Ik heb enorm genoten van de ayurvedische hoofd/rugmassage. De stress massage bracht me helemaal tot rust ( terwijl ik helemaal opgejaagd binnen kwam van een dag vol obstakels ) en ik vond het jammer dat het 1 1/2 voorbij was.
De zalig ruikende geur van de olie bleef zeker nog een dag rond mij hangen.
Zeker voor herhaling vatbaar

J Reynaert

Y beauty, ik ben fan!
De gelaatsverzorgingen of Ayurvedische massages vind ik top! De producten, de aanpak en de behandelingen zélf zijn me op het lijf geschreven.
Ik was bewust op zoek naar een ander type 'schoonheidsinstituut' en zo ben ik terecht gekomen bij Y-beauty. Schoonheid zit niet enkel aan de oppervlakte, maar ook binnenin en deze totaalbeleving ondervind ik wanneer ik een behandeling boek bij Yasmine. Het is voor mij een bewuste keuze om voor Y-Beauty te kiezen omdat ik me 100% kan vinden in haar visie en aanpak. 
Bewust en intens genieten van eventjes een 'me - moment'. Puur genieten dus maar toch nét iets anders. 

Groetjes Ellenx

Onlangs kwam ik langs bij jou en kon ik genieten van de aanbieding voor een gezichsverzorging en deed je een ontharing van de onderbenen met suiker. De gelaatsverzorging is heel ontspannend en ik voelde onmiddellijk resultaat met een stralende huid. De ayurvedische producten zijn zacht en aangenaam en gezond voor de huid! De ontharing met suiker ging snel met een zacht huid als gevolg. Helemaal niet pijnlijk. Ik kreeg ook tips ivm aromatherapie. Doe zo voort, Yasmine!

Ruth A.

Na een stressvolle periode kon ik terug terecht bij jou via de ayurvedische anti stress massage en eindelijk tot rust komen. De afwerking met het gezichtsmasker en massage waren zaaaaaaaalig. Een weldaad voor lichaam en geest in een rustig kader en met zachte achtergrondmuziek. Ik kom terug in januari.

Grtjs Annick van Oléa, olijfolie uit Kreta en meer.